![]()
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
Semra hanım benim de kafama takılan Arınç’ın şu sözleri oldu.. Arınç, "Olay günler öncesinden belliydi" dedi..
Gazze'de yaşanan saldırı sonrasında hükümet adına Başbakan Vekili Bülent Arınç açıklama yaptı. Arınç, gemide ölenlerin rakamını, İsrail'i kaynak göstererek söyleyebildi; Gemilerde kaç kişi olduğunu bile kesin olarak söyleyemedi. Başbakan Vekili, "Saldırı haberi gelince ne yaptınız?" sorusu üzerine "Olay günler öncesinden belliydi" ifadesini kullandı Arınç, rakamlar için İsrail kaynaklarını gösterdi Arınç'ın bir soru üzerine “AKP hükümeti olarak yardım gemileri üzerinde bir sorumlulukları olmadığını” vurgulaması ne anlama gelmektyedir?? Bu yardım gemilerinin, Gazze’ye gitme planlarını hiç kimseye danışmadan “birilerinin yaptığını mı” ima ediyor? Böyle bir şey mümkün mü? Yoksa yardım gemileri yola çıkmadan önce, hükümetin kararlı bir şekilde İsrail ile yapmış olması gereken diplomatik girişimleri yapmadıkları için sorumluluklarının altında ezilmemek adınamı böyle bir açıklama yapmak ihtiyacını hissediyor? Madem "Olay günler öncesinden belliydi” sormazlar mı “önlem olarak ne yaptınız” diye.. Selma Ödül |
|
||||
“Hiç kimse bizden bu olay sebebiyle İsrail'e savaş ilan etmemizi beklemesin. Böyle bir şey olmaz. Mümkün de değil, doğru da değil”. |
|
||||
|
![]() |
| KONUYU BU SİTELERDE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.. |
| Seçenekler | |
|
|
|